<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=151809838993421&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tappin to Event App

Gamification

Flere muligheter for gamification gjennom: Polls/ meningsmålinger, Quiz ,Rebus ,Foto og bildekonkurranser, Topplister etc.

Gamification tappin
Tappin agenda

Agenda

Agendamodulen består av arrangementetsd program og kan inneholde flere sesjoner. Alle sesjoner kan inneholde detaljer i form av tekst, bilde og video. I tillegg kan det tilknyttes foredraghsoldere, bordplassering etc.

Sesjoner kan legges i deltakerens egen “Min Agenda” Sesjoner kan hvis det er åpnet for det reserveres/bookes av deltakerene og ved full sesjon kan man sette seg på venteliste etc.Deltakere

Full oversikt over alle deltakere på arrangementet. Hver deltaker har en egen profilside som kan fylles med kontaktinformasjon, bio, profilbilde etc.Tappin deltakere
foredragsholdere

Foredragsholdere

Full oversikt over alle fordragsoldere. Link til profil hvor foredragsholderen presenteres med tekst, video, bilder og kontaktinfo. Mulig og sende spørsmål til foredragsholderen.

Link til de sesjonene foredragsholderen er en del av. Eventuelt dokumenter og presentasjoner.Hvorfor velge Tappin

Kommunikasjon, engasjement og informasjon.

Informasjon

I appen har deltakeren alltid oppdatert informasjon. Program, innhold, praktisk informasjon, presentasjoner, foredragsholdere, utstillere, hotell etc.

Kommunikasjon

Som arrangør kan du enkelt kommunisere med deltakeren, opplyse og skape engasjement i forkant, under og etter eventet. Del tekst, bilde og video.

Interaktivitet

Live avstemninger på storskjerm, spørsmål fra sal til scene, quizer og konkurranser. Involver deltakeren via appen.

Nettverk

Deltakerens egen app-profil gir gode muligheter for å presentere seg selv for alle som er tilstede. Send visittkort eller en melding i appen.

Sosialt Medium

Appen fungerer som et lukket sosialt medium for arrangementet, der deltakere kan dele tekst, bilder og video på event-feeden. Skap et forum for deling og diskusjon.

Eget Utseende

Tilpass appen med egen logo og farger. Appen glir naturlig inn som en del av eventet.

Billetter og innscanning

Eget billettsystem hvor alle deltakere har egen billett i appen.

  • Scan inn på selve eventet
  • Scan inn på sesjoner og underarrangement
  • Scan for å se bordplassering
  • Egen scanner app tilgjengelig for Android og iOsbilletter og innscanning
tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger og måling av kunnskapsoverføring

Gjennomfør undersøkelser før, under og etter arrangement for å måle kunnskapsoverføring eller for å måle et resultat. Benytt; polls og quiz