<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=104336433481724&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ledige stillinger

 

Tappin er i sterk vekst, og vi er stadig på utkikk etter dyktige medarbeidere. 

Under finner du våre ledige stillinger for øyeblikket.

CTO

Vil du være en del av fremtiden i et selskap med korte beslutningsprosesser og stor frihet?

I Tappin AS tar alle egne avgjørelser hver dag og det skal vi fortsette med. Derfor søker vi deg som er løsningsorientert og ønsker å være en del av et lite tech team hvor initiativ tas imot med takk!

Tappin AS er et ungt og innovativt teknologiselskap som utvikler en plattform for kommunikasjon, engasjement og organisering av events. Vi har skapt et skybasert system for distribusjon og utvikling av apps og administrasjon av events. Tappin AS sine systemer brukes av flere av landets største selskaper og event-arrangører, og opplever sterk vekst.

Vi ser etter en motivert fullstack-utvikler som har god kunnskap om HTML5 og moderne frontendrammeverk, ideelt sett med “produktblikk” og sans for brukervennlighet og evne til å gå direkte fra konseptskisser til implementering av innbydende ferdig løsning.

Du vil som vår nye CTO sitte midt i kjernen av utviklingen av vårt eget produkt, en SaaS-platform for kommunikasjon før, under og etter alle typer arrangementer. Den perfekte kandidaten har bred erfaring med webutvikling, bruk av open-source teknologier og skyløsninger. Du vil få ansvar, og kunne direkte påvirke arkitektur og design av fremtidige løsninger.

 

Informasjon og søknader, henvendelse:

First Engineers AS: https://first-engineers.workable.com/jobs/677263 

Customer Success & Support Consultant

Tappin leverer digitale løsninger for kommunikasjon og informasjon til arrangementer og konferanser, kort sagt event-apper. Vi jobber med kjente bedrifter og flere av de store eventbyråene for å skape enda bedre opplevelser for konferansedeltakere og arrangører. Tappin er i sterk vekst og nå søker vi etter en flink, ivrig og ikke minst hyggelig kollega for å møte et økende antall leveranser i året som kommer.

Du bør ha en interesse for smart kommunikasjon, god teknisk forståelse og ikke minst en naturlig serviceinnstilling. Arbeidsoppgavene vil spenne fra å ha ansvar for en leveranse fra start til slutt der du også er tilstede på arrangementet, til å hjelpe og følge opp kunder som benytter våre systemer året rundt. Du må gjerne ha kunnskap om sosiale medier og hva som fungerer i digitale medier, samt hvordan forme budskap som kan være tunge og lange til å passe inn i en app. I tillegg er det fint om du har et visuelt godt øye og er kreativ og løsningsorientert når det kommer til grafikk og fargevalg.

Aller viktigst er det at du evner å holde styr på flere prosjekter på en gang og at du synes det er litt gøy når det “koker” på jobb. Vi hjelper våre kunder med å levere tilpassede, produktive og fullt digitale integrerte arrangementer som både fascinerer og engasjerer deltakere. For å få til dette deler vi daglig vår kompetanse og erfaring med kundene og nettopp dette er vår største styrke i markedet. Vi håper derfor at du vil ha samme engasjement og glede i å skape gode opplevelser for våre kunder. Som Customer Success & Support Consultant vil du være en del av leveranse teamet i Tappin.

 

For mer informasjon og søknad se vår annonse på Finn.no:

 

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=115507457